Heb je ooit gewenst dat je Instagram-video's kon opslaan om later te delen of te bekijken? Zoek niet verder, want we hebben precies de tool die je nodig hebt.

Instagram Video Downloader is eenvoudig te gebruiken en gebruiksvriendelijk, waardoor je moeiteloos video's van Instagram kunt downloaden.

Het opslaan en delen van je favoriete Instagram-video's met geliefden en mede-enthousiastelingen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Onze intuïtieve tool stelt je in staat om elke Instagram-video moeiteloos te downloaden en rechtstreeks op je computer of mobiele apparaat op te slaan.

Video Downloader for Instagram is een eenvoudige en gebruiksvriendelijke tool ontworpen voor het downloaden van video's van Instagram.

messages.instagram-video-downloader.text_5

Het downloaden van video's van Instagram is gratis en eenvoudig.

Om te beginnen, open Instagram op je telefoon en zoek de video die je wilt downloaden. Als je hem hebt gevonden, tik je op de drie stippen in de rechterbovenhoek van de video en selecteer je "Link kopiëren".

Nadat je de link hebt gekopieerd, ga je naar onze website met je browser en plak je de link in het daarvoor bestemde invoerveld. Klik vervolgens op de downloadknop. Je wordt naar een pagina geleid waar je video's van Instagram kunt downloaden. Hier vind je een lijst met al je opgeslagen video's. Kies eenvoudig de video die je wilt downloaden en klik op de knop "Downloaden".

Hoe kan ik video's downloaden op iPhone of Android?

Als je op zoek bent naar een eenvoudige manier om video's van Instagram te downloaden, heb je geluk - het is ongelooflijk eenvoudig.

Open eerst de Instagram-app en zoek de video die je wilt downloaden. Dit kan door naar je profiel (of dat van iemand anders) te gaan en op het vergrootglaspictogram bovenaan te tikken. Typ vervolgens de naam of hashtag van de video in het zoekveld en tik op "Zoeken".

Als je de video hebt gevonden die je wilt, tik je erop om deze te openen. Veeg vervolgens vanaf de onderkant van je scherm omhoog om toegang te krijgen tot het optiemenu, waar je bewerkings- en deelopties vindt. Tik op "Delen" in de linkerbovenhoek van je scherm en selecteer ten slotte "Link kopiëren".

Nu je alles hebt ingesteld, ben je klaar om te gaan! Plak de link die je zojuist hebt gekopieerd en tik op de downloadknop. Binnen enkele seconden verschijnt er een downloadlink, waarmee je de video die je wilt kunt downloaden.

Hoe kan ik Instagram-video's downloaden met de videodownloader?

We hebben het downloadproces zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Zoek gewoon de Instagram-video die je wilt downloaden, kopieer de link ervan, plak de link en tik op de downloadknop. Daarna kun je de Instagram-video bekijken en delen zoals je wilt.

Kan ik Instagram-video's downloaden van een privé-account?

Kort gezegd, nee. Het downloaden van video's van privéaccounts is niet mogelijk.

Is het legaal om Instagram-video's te downloaden?

Voor persoonlijk gebruik is het toegestaan om Instagram-video's te downloaden. Als je ze echter wilt herposten of op een andere manier wilt gebruiken, zorg er dan voor dat je toestemming krijgt van de eigenaar van de video. Onthoud dat alle inhoud die je downloadt nog steeds eigendom is van de respectievelijke eigenaar. not our tool.

Hoeveel Instagram-video's kan ik downloaden?

Met onze videodownloader kun je een onbeperkt aantal video's downloaden. Selecteer gewoon de video waarin je geïnteresseerd bent, tik op de drie stippen in de rechterbovenhoek om de URL te kopiëren en plak deze vervolgens in de Videodownloader. Er is geen limiet aan het aantal video's dat je kunt opslaan, dus je kunt naar hartelust downloaden.
Waarom zou iemand video's van Instagram willen downloaden?
Mensen downloaden video's van Instagram om inhoud te bewaren die nuttig, inspirerend of gewoon leuk is. Vaak downloaden ze hun eigen uploads van jaren geleden, vooral inhoud die niet meer toegankelijk is op een van hun apparaten.